nomclogo
er logo
lerarenregister

Terugkomprogramma Nationale Opleiding MediaCoach

DSC01979

Vanwege de blijvende restricties zijn wij als Academie voor de vijfde maal gedwongen alle fysieke locaties af te zeggen: alle terugkomdagen en alle opleidingen zullen voorlopig virtueel en dus geheel corona-proof zijn. Opnieuw staan we garant voor een activerende en verdiepende virtuele bijeenkomsten, via online didactiek. Uit de evaluaties blijkt dat we ook voor 2021 hierin meer dan geslaagd zijn: dank voor jullie respons!

Online vakdidactiek: verdieping en activering 

  • De bijeenkomsten zullen via online vakdidactiek worden aangeboden. Let wel: de bijeenkomsten zijn géén online vergadering maar een verdiepende meeting waar je deskundigheidsbevordering krijgt. 
  • Activering: door voobereiding door de deelnemers, quizzen, polls, interactieve en vakgroep-opdrachten, kijkopdrachten bij video's, betrokken docenten en sprekers. 
  • Elke bijeenkomst bestaat uit maximaal 30 deelnemers. 
  • Online evaluatie formulier (waarbij je aangeeft hoe je de nieuwe vakkennis vertaalt voor jouw vakgebied) 
  • Bereid je goed voor: lees de Zoom handleiding, zorg voor een rustige werkplek, bekijk de literatuur, voer de opdrachten uit, bekijk met kijkopdrachten de documentaire. 
  • Na aanmelding krijg je de bevestigingsmail. 
  • Minstens 2 weken vantevoren ontvang je de voorbereidende opdrachten. 
  • Zorg dat je je tijdig opgeeft. 

Aanmelden. Administratie, Verlenging van het certificaat

Meld je aan via de links. Betaalt jouw opdrachtgever de bijeenkomst? De factuur geldt als jouw bevestiging van inschrijving en deelname. Check dus altijd bij jouw administratie of de opgave via de factuur is bevestigd, hoewel we altijd een cc vanj deze bevestiging aan jou zenden. Het verlengde certificaat ontvang je bij de najaarsterugkomdagen. Voor opgave en andere administratieve vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Inhoud bijeenkomst 

Heb je hier vragen over, contact Bamber Delver via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tijden: de standaardtijden zijn voor elke locatie 13.00-16.00 uur. 

Velrenging geschiedt per kalenderjaar. Als je als MediaCoach dit kalenderjaar bent afgestudeerd, geldt voor jou dat je het volgend kalenderjaar terug komt. Deelname om het certificaat jaarlijks te verlengen gebeurt door deelname in het voorjaar (vaak het congres, er zijn behalve het congres nog andere data) en het najaar (regionaal). Zie de data rechts op de website. 

Verlengingingscertificaat per kalenderjaar

Als je deelneemt aan het volledige terugkomprogramma, dus het voorjaar en het najaar, ontvang je jouw officiele verlengingscertificaat Nationaal MediaCoach na jouw 2e, jaarlijkse, terugkombijeenkomst. Het jaarlijkse Nationaal Mediawijsheid Congres geldt dus als voorjaarsterugkomdag. Per terugkomdag zijn de kosten E 165,00 

Programma najaar 

In het voorjaar zijn er diverse data van terugkomdagen waaronde het congres. Het thema is bij elke voorjaarsterugkomdag (de Mediawijsheid Congres Dagen) hetzelfde. Tijdens het najaar, worden bij de regionale terugkomprogramma 5 mediawijsheid-thema's behandeld (de Mediawijsheid Trend Dagen). Voordat elke terugkomdag plaatsvindt krijgen de deelnemers per locatie informatie over 2 van deze 5 thema's, zodat men zich alvast op de bijeenkomst voorbereidt. Deze voorbereidingen zijn noodzakelijk zo effectief mogelijk aan de dag deel te kunnen nemen. De trends en thema's worden op praktische wijze behandeld, waarbij de deelnemende MediaCoaches aan hun eigen vaktafels zitten om de trends en  thema's voor het eigen vakgebied door te nemen en voor de eigen doelgroep toe te passen. Na de najaarsterugkomdag ontvangen de deelnemers bij afloop de officiele verlenging van het Nationaal MediaCoach certificaat. Na elke terugkomdag wordt de presentatie aan hen via mail verzonden. Als het volledige terugkomprogramma wordt afgesloten (medio december) worden de presentaties en verdere literatuur op deze website geplaatst. De kosten van de terugkomdagen vind je als je op 1 van de data klikt, voor 2021 bedragen deze: E 165,- 

Zie ook de LinkedIn groep voor gecertificeerde Nationaal MediaCoaches. 

Deelname aan 2 terugkombijeenkomsten per jaar geeft recht op de jaarlijkse verlenging van het officiële certificaat Nationaal MediaCoach. Het terugkomprogramma garandeert actieve, up-to-date en goed gekwalificeerde Nationale MediaCoaches. 

Ook toegankelijk voor SIOB MediaCoaches

Het Nationaal MediaCoach terugkomprogramma is óók toegankelijk voor SIOB gecertificeerde MediaCoaches. Hierdoor ontstaat er een nauwe samenwerking tussen alle professionele MediaCoaches werkzaam in de bibliotheken. De Academie heeft hiertoe besloten na vragen door SIOB MediaCoaches.  

Ben je als MediaCoach óók middels een andere opleiding bij de Academie gecertificeerd?: zoals tot Anti Pest Coordinator of Social Media Professional? 

aivDcPWqScVoor de Nationaal MediaCoaches die ook een andere opleiding hebben gevolgd geldt het volgende. Je hoeft slechts 2 keer per kalenderjaar terug te komen voor deskundigheidsbevordering en verlenging van jouw certificaten. Kies uit de verschillende data (in voorjaar en najaar) voor de terugkombijeenkomsten, zie www.mediaenmaatschappij.nl. Zolang je halfjaarlijks terugkomt, blijven al deze certificaten namens de Academie geldig. Informatie nodig? Bel of mail ons gerust! 

Inmiddels zijn de terugkomdagen gevalideerd door RegisterLeraar. Klik hier voor de juiste validatienummers. 

Afmeldingen terugkomprogramma

Afmeldingen moeten worden gedaan via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon ( 072 - 888 7 222). We verwijzen je naar de opleidingsvoorwaarden op deze website (onderaan) en op de aanmeldwebsite: www.mediaenmaatschappij.nl 

Algemene informatie 

Inhoud terugkomprogramma: actualiteit

Een terugkombijeenkomst bestaat altijd uit actuele thema's, die de expertise en het anticiperend vermogen van de Nationale MediaCoaches vergroten. De NOMC selecteert de thema’s aan de hand van de vereiste nieuwe kennis, die Nationaal MediaCoaches nodig hebben in de praktijk. Actualiteiten spelen hierbij altijd een grote rol. De thema’s vallen binnen het Europese kader van het Life Long Learning programma van het EU Leonardo Da Vinci Fonds. De Nationale Opleiding MediaCoach wordt ondersteund door de Europese Commissie.  

Meer informatie nodig?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoon: 072 – 888 7 222 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (Bamber Delver)

 

Trainings- en leveringsvoorwaarden

Voor deze terugkomprogramma’s gelden onze trainingsvoorwaarden.

Terugkomprogramma Nationaal MediaCoach 2021 / 2022

De data van het najaarsprogramma in 2021 zijn: 
 

Donderdag 25 november 2021 Eindhoven groep. Via Zoom. VOL.

Woensdag 1 december 2021 Utrecht groep. Via Zoom. VOL.

Woensdag 8 december 2021 Utrecht groep. Via Zoom. VOL.

Donderdag 9 december 2021 Utrecht groep nog 3 plekken. Via Zoom.

De bijeenkomsten virtueel.

Tijden: 13.00  - 16.00 uur 

2022:

De data van het voorjaarsprogramma in 2022 zijn:

Woensdag 30 maart 2022 

Dinsdag 12 april 2022

Woensdag 20 april 2022 

Dinsdag 26 april 2022

Donderdag 12 mei 2022

Dinsdag 17 mei 2022

Woensdag 18 mei 2022

Dinsdag 24 mei 2022

Woensdag 25 mei 2022

Woensdag 1 juni 2022

Donderdag 2 juni 2022

Dinsdag 7 juni 2022

Donderdag 9 juni 2022

De bijeenkomsten vinden via Zoom plaats.

Tijden: 13.00  - 16.00 uur

 
De data van het najaarsprogramma in 2022 zijn:

Donderdag 22 september 2022 Assen groep.

Dinsdag 27 september 2022 Amsterdam groep.

Dinsdag 4 oktober 2022 Utrecht groep.

Donderdag 13 oktober 2022 Breda groep.

Dinsdag 1 november 2022 Eindhoven groep.

Dinsdag 8 november 2022 Den Haag groep.

Donderdag 10 november 2022 Apeldoorn groep.

Dinsdag 15 november 2022 Den Bosch groep.

Woensdag 23 november 2022 Utrecht groep.

Donderdag 24 november 2022 Eindhoven groep.

Woensdag 30 november 2022 Utrecht groep.

Woensdag 7 december 2022 Utrecht groep.

Tijden: 13.00 - 16.00 uur.

De bijeenkomsten vinden via Zoom plaats.