nomclogo
er logo
lerarenregister

Terugkomprogramma Nationale Opleiding MediaCoach

DSC01979

Verplichting en verlenging van het certificaat

Meld je aan via de links. Betaalt jouw opdrachtgever de bijeenkomst? De factuur geldt als jouw bevestiging van inschrijving en deelname. Check dus altijd bij jouw administratie of de opgave via de factuur is bevestigd. 

Waar vindt jouw terugkomdag plaats? Zie hier alle locaties en adressen.  

Terugkomprogramma 2018, zie hier 

Deelname aan 2 terugkombijeenkomsten per jaar geeft recht op de jaarlijkse verlenging van het officiële certificaat Nationaal MediaCoach. Het terugkomprogramma garandeert voor actieve, up-to-date en goed gekwalificeerde Nationale MediaCoaches. Het Nationaal Mediawijsheid Congres telt als 1 van de terugkomdagen. Het programma bevat altijd de 5 meest in het oog springende mediawijsheid-trends, waar de de deelnemers voor hun eigen vakgebied mee aan de slag gaan. De trends worden o.a. gedestilleerd uit de internationale conferentie South by South West, Houston USA en thema's van de Europese Commissie. 

Ook toegankelijk voor SIOB MediaCoaches

Vanaf heden is het MediaCoach terugkomprogramma óók toegankelijk voor SIOB gecertificeerde MediaCoaches. Hierdoor ontstaat er een nauwe samenwerking tussen alle professionele MediaCoaches werkzaam in de bibliotheken. De Academie heeft hiertoe besloten na vragen door SIOB MediaCoaches. Deelname verzekert álle MediaCoaches tevens van het officiële certificaat: Nationaal MediaCoach. 

Bent u als MediaCoach óók middels een andere opleiding bij de Academie gecertificeerd?: zoals tot Anti Post Coordinator of Social Media Professional? 

aivDcPWqScVoor de Nationaal MediaCoaches die ook een andere opleiding hebben gevolgd geldt het volgende. U hoeft slechts 2 keer per kalenderjaar terug te komen voor deskundigheidsbevordering en verlenging van uw certificaten. Kies uit de verschillende data (in voorjaar en najaar) voor de terugkombijeenkomsten, zie www.mediaenmaatschappij.nl. Zolang u halfjaarlijks terugkomt, blijven al deze certificaten namens de Academie geldig. Informatie nodig? Bel of mail ons gerust! 

Inmiddels zijn de terugkomdagen gevalideerd door RegisterLeraar. Klik hier voor de juiste validatienummers. 

Afmeldingen terugkomprogramma

Afmeldingen moeten worden gedaan via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon ( 072 - 888 7 222). We verwijzen u naar de opleidingsvoorwaarden op deze website (onderaan) en op de aanmeldwebsite: www.mediaenmaatschappij.nl 

Landelijk terugkomprogramma in het voorjaar: congres en alternatieve data

Het volledige terugkomprogramma ter verlenging van het officiële Nationaal MediaCoach certificaat bestaat uit 2 bijeenkomsten, voorjaar en najaar. Het verlengingsjaar gaat het volgende jaar ná de examendatum in. Elk voorjaar vindt het landelijke terugkomprogramma plaats, bestaande uit het Nationaal Mediawijsheid Congres en een aantal alternatieve terugkomdata (kleinere bijeenkomsten dan het congres met 2 thema’s), voor hen die niet aanwezig kunnen zijn bij het congres. Het congres vindt altijd plaats op de laatste woensdag van maart. Het jaarlijkse Nationaal Mediawijsheid Congres is the place to be! Wil je kijken hoe zo’n congres eruit ziet?

Regionaal terugkomprogramma in het najaar

Het najaar terugkomprogramma vindt regionaal plaats. Hiervoor komt het NOMC docententeam naar je toe, althans zo dichtbij mogelijk! De data en locaties worden tijdig gecommuniceerd aan de MediaCoaches. Vragen over locaties e.d. kun je altijd stellen via mail of of telefoon. Wacht niet te lang met aanmelden: vol is vol. Je vindt de data rechts op deze website. Je kunt bij doorklikken je meteen aanmelden. 

Inhoud terugkomprogramma: actualiteit

Een terugkombijeenkomst bestaat altijd uit een tweetal actuele thema's, die de expertise en het anticiperend vermogen van de Nationale MediaCoaches vergroten. De NOMC selecteert de thema’s aan de hand van de vereiste nieuwe kennis, die Nationaal MediaCoaches nodig hebben in de praktijk. Actualiteiten spelen hierbij altijd een grote rol. De thema’s vallen binnen het Europese kader van het Life Long Learning programma van het EU Leonardo Da Vinci Fonds. De Nationale Opleiding MediaCoach wordt ondersteund door de Europese Commissie. De thema’s worden op deze website nader bekendgemaakt, ook verwijzen we je naar de mails die je als gecertificeerde ontvangt. 

Meer informatie nodig?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoon: 072 – 888 7 222 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (Bamber Delver)