nomclogo
er logo
lerarenregister
er logo

Nationale Opleiding MediaCoach

MediaCoach is een nieuw beroep geworden, neem deel aan de opleiding!

De opleiding

Sinds 2007 dé toonaangevende MediaCoach opleiding.
Innovatieve onderwijsmethode op basis van Flipping the Classroom principe.

Lesdata september 2022 (dagopleiding)

Woensdag 7, 14, 21, 28 september, 5, 12 oktober, 2, 9, 16 en 23 (examen) november.

 
 

Studiewijzer

Voor meer informatie over de opleiding zie ook onze
studiewijzer

Direct inschrijven

Aanmelden

De Nationale Opleiding MediaCoach vindt gedurende 3 maanden plaats in 10 bijeenkomsten.

Tijdstip: Vanaf 13.30 uur studiebegeleiding. Start opleiding 14.00 uur, einde om 17.00 uur. De locatie is Aristo zalen te Utrecht naast station Lunetten. Zie ook: www.aristo.nl Alle sessies en inhoud vind je in de syllabus van de opleiding die je op de eerste lesdag in ontvangst neemt.

De opleiding wordt gegeven door diverse docenten en gastdocenten. Zie voor docenten: http://www.nomc.nl/index.php/deopleiding/docenten

De kosten voor de opleiding zijn vastgesteld op 1.795,- euro, exclusief studiematerialen á 95 euro (schriftelijk, online, interactief en bijeenkomsten), examen (eventueel eenmalig herexamen) en certificaat, maar exclusief de boeken op de verplichte vakliteratuurlijst (geraamde kosten 65 euro, maar deze boeken zijn ook te leen in de meeste bibliotheken).

In verband met de snelle ontwikkelingen nemen de gecertificeerde Nationaal MediaCoaches tweemaal per jaar een terugkomdag bij om hun actuele kennis te verbeteren en elkaar te ondersteunen en inspireren. Deelname aan het minimum aantal van twee terugkomdagen geeft recht op verlenging van het officiële Nationaal MediaCoach certicificaat. De kosten voor deze terugkomdagen zijn vastgesteld op 165,00 euro per bijeenkomst. De opleiding wordt afgesloten met een examen.

De geslaagde deelnemers ontvangen het officiële Nationaal MediaCoach certificaat. Na het volgen van de opleiding worden de mediacoaches op continue basis bijgeschoold door middel van een abonnement op een speciale website.

Inschrijving voor de opleiding gebeurt via een online inschrijvingsprocedure.

Klik hier om online in te schrijven.

Opleidingsvoorwaarden

Klik hier voor de opleidingsvoorwaarden van de Nationale Opleiding MediaCoach.