Studiewijzer

Wilt u uitgebreide informatie over de opleiding, kosten, voorwaarden, certificering en inhoudelijke opzet?

Opleidingsdata en -tijden

De opleiding start jaarlijks in januari, maart en september. Er zijn zowel middag- als avondopleidingen.

Direct inschrijven

Wilt u direct inschrijven voor de Nationale Opleiding MediaCoach? Dat kan direct via het online inschrijfformulier.
Nationale Academie voor Media en Maatschappij

Volg de geheel virtuele Nationale Opleiding MediaCoach. Januari vol. Voor april nog 4 plekken beschikbaar. 

De Nationale Opleiding MediaCoach is een initiatief van de Nationale Academie voor Media en Maatschappij, het kenniscentrum voor mediawijsheid en een project van Stichting Reklame Rakkers, drager van het NTRO Keurmerk en geregisteerd in het kwaliteitsregister CRKBO.
 
Wilt u aan de opleiding deelnemen met een STAP-budget? 
Vraag dan nu al uw STAP-aanmeldingsbewijs aan. Deze kunt u hier direct aanvragen. 
 
MediaCoaches ondersteunen burgers, jong en oud, om op een gezonde en effectieve manier met media om te gaan. Na de opleiding ben je in staat om voor jouw organisatie mediawijsheid, media-empowerment, digitale geletterdheid en mediawelzijn concreet te maken met thema's zoals: onder andere online privacy (AVG), sociale media, toekomsttrends, pesten, gaming en andere. Word de mediawijsheid-professional in jouw vakgebied: word MediaCoach! Voor meer informatie over de opleiding, bekijk de studiewijzer.

Alle opleidingen worden geheel virtueel via Zoom verzorgd. Lees hier de voordelen van deze virtuele vorm van opleiden.

Elke student heeft naast de activerende, verdiepende bijeenkomsten recht op 1 uur extra studiebegeleiding door de hoofddocent. Wil je de achtergronden weten waarom de Nationale Opleiding MediaCoach (NOMC) geheel virtueel is, scroll naar onderen. We hebben alle achtergronden, gebaseerd op de evaluaties en afwegingen, uiteengezet.

Anti-Pest-Coördinator.pngVoor verdere informatie kun je deze website raadplegen, maar we staan je natuurlijk graag te woord. Wilt je persoonlijk contact? Mail of bel ons gerust: klik hier voor de contactgegevens van de docenten Liesbeth Hop en Bamber Delver. Of bel ons via 072 - 888 7 222. Ons algemene emailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Ben je ook geïnteresseerd in onze andere opleiding of wil je je als Nationaal MediaCoach verder specialiseren? Zie voor meer informatie over de opleiding tot Anti Pest Coördinator: Anti Pest Coördinator